KDO JE SEPARE

O piškotkih

Okus osebno

Duško Daić se je rodil z okusom v ustih. Separe je zaživela, ko je Edo okus spravil na krožnik. Duško oseba in Separe restavracija imata veliko skupnega. Drug drugemu jesta iz roke, si delita nasvete, strasti in Eda. Trikotnik Duško, Edo, Separe je postal tako zelo poln naboja, da je Edo postal njen chef, Separe pa Duškova za vedno.

Kaj je Duškova najljubša jed?
Taljata solata .... fini rezanci rabiata pa cream brulle.

S čim Separe razveseli Eda, ko je ta slabe volje?
S kozarcem biodinamičnega vina in svežim tununim tatarjem z wasabijem.

Kaj počne Duško, da bi bila Separe čim dlje mlada in lepa?
Kuha ji dnevno svežo zelenjavno juho brez moke, smetane in mleka. Duško ve, da Separe ne prenaša glutena.

Zakaj ima Duško rad sonce?
Ker ve, da Separe rada pokaže svojo teraso.

Kaj pravi Separe, če je polno zasedena?
Edo, bravo!

Zakaj Duško obožuje kadar ima Separe opravka z zaprto družbo?
Ker lahko prižge bakle in pogasne luči.

Kako to, da se Duško, Edo in Separe ne bodo nikoli razšli?
Ker drug drugega presenečajo s sezonskimi skrivnostmi, se nikoli ne preobjedo in spoštujejo vegane.

Zakaj so Duško, Separe in chef Edo do konca očarljiv spoj?
Ker delijo ljubezen, razumevanje in izključno dober okus.

18.jpg,13.jpg,11.jpg,9.jpg
Koprska c. 92
1000 Ljubljana
m. 040 55 11 55
e-mail: info@separe.si
facebook
doc2/